Најновије

ИНЦИДЕНТ У ЛОНДОНУ: Рогозин позвао војну делегацију да се врате кући!

МОСКВА – Заменик руског премијера, задужен за одбрану, Дмитриј Рогозин, поручио је данас руској делегацији на аеромитингу Фарнбороу, у Великој Британији, да се врате кући зато што их британска влада игнорише због поступака Русије у Украјини.
Дмитриј Рогозин (принтскрин Јутјуб)

Дмитриј Рогозин (принтскрин Јутјуб)

„Препоручио сам нашој делегацији да оконча учествовање на аеромитингу и врати се кући”, написао је Рогозин на Твитеру.
Британски Форин офис је у суботу саопштио да ниједан члан руске делегације није позван као гост британске владе на аеромитинг, који је кључни догађај за авијацију, због поступака Русије у Украјини.
Међународни аеромитинг Фарнбороу је важан догађај за куповину и продају у области авијације на који Русија обично шаље велику делегацију. Прочитајте још:(ВИДЕО) Путин већ гради стадионе за Светско првенство 2018. Сергеј Корнев, шеф одељења за продају у војној авијацији при руској агенцији за извоз оружја „Рособоронекспорт”, изјавио је данас да „то што велики број људи из руске делегације није добио британске визе представља нездрав знак нефер конкуренције и слабости”. Али он је додао да изостанак виза неће много утицати на продају руског оружја. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА