Најновије

Мира Бањац се учланила у ДС!

БЕОГРАД -  Глумица Мира Бањац приступила је данас Демократској странци, након састанка са лидером демократа Бојаном Пајтићем.
Нови демократа: Мира Бањац Фото: ЈуТјуб

Нови демократа: Мира Бањац Фото: ЈуТјуб

Пајтић је, наводи се у саопштењу ДС, истакао да је у ту странку ушла једна од највећих глумица у историји глумишта Србије, а да се демократама ових недеља придружују људи који имају таленат, знање и искуство, а пре свега храброст да уђу у једну изразито опозициону политичку организацију у веома тешким временима. - Обећали смо да ћемо око себе окупити људе који имају енергију, који Србији желе да понуде и наду и да јој понуде одговоре на важна питања у свим областима живота - навео је Пајтић.
Прочитајте још:Вучић: Балкан је „буре барута“ нек се нико не игра фитиљима и шибицама!
Он каже и да ће демократе користити знање и искуство и "молити за подршку ове људе који су нам се прикључили, попут Нађе Хигл, Бранислава Лечића, Мире Бањац и других, да би дефинисали програме и приоритете које ће Србија морати да реализује да би била пристојно друштво". Пајтић је оценио и да данас имају посла са "дилетантском влашћу, са влашћу која не даје одговоре на питања која се пред нас постављају и која повлачи погрешне потезе". - Време је такво да нико нема право да буде по страни, да буде пасиван, дужни смо животу да будемо активни, а мој живот јесте то. Моја каријера је готова, не очекујем од ове странке ништа, сем да јој ја пружим понеку своју помоћ. Са великим задовољством и љубављу сам на диспозицији - рекла је глумица након састанка са Пајтићем. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА