Најновије

(ВИДЕО) НЕВЕРОВАТНО: Трогодишња девојчица устала из сандука усред опела?!

ЗАМБОАНГА ДЕЛ СУР - Трогодишња девојчица устала је из мртвачког сандука усред цркве и службе која је претходила сахрани.
Чудо на Филипинима (Принтскрин: Јутјуб)

Чудо на Филипинима (Принтскрин: Јутјуб)

У тренутку док су се неутешни родитељи опраштали од своје мезимице, она је опет почела да дише, у цркви је уследило комешање, а отац ју је брже боље узео у наручје и одвео у болницу. Све ово догодило се у филипинском месту Аурора, а невероватан тренутак забележен је и камером на мобилном телефону. Девојчица је проглашена мртвом у суботу пошто је дан раније примљена у болницу због грознице и високе температуре коју је имала данима пре тога.
Прочитајте још:Хрватска jе издала налог за хапшење MартићаОборен још један украјински авион у Луганску
У читав случај укључила се и полиција која је одмах повела истрагу. Лекари који су такође у чуду тврде да је низ колега, али и медицинских сестара потврдило да дете није имало пулс и да није дисало од суботе ујутру у 9 часова. Лудом срећом, дете није сахрањено живо, а за то је заслужан комшија који је склонио покров са малене. У том тренутку видео је да се дете миче и дигао је узбуну. Пошто ју је тата узео у наручје, окупљени су јој дали мало воде и одмах одвели у болницу. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА