Најновије

Видић: "Карлеуша је Украјинка са шипке"!

БЕОГРАД - Шминерка Јелена Маћић посветила је један од својих статуса на друштвеној мрежи "Фејсбук" поп певачици Јелени Карлеуши. Она је истакла да Јелену и те како цени, међутим на рачун њеног статуса, огласио се и дизајнер Саша Видић.
Чудан овај Јецин "брус"... (Фото: Фејсбук)

Чудан овај Јецин "брус"... (Фото: Фејсбук)

- Опште је познато да се ја са естрадом нешто и не дружим..али ова жена?! Пре више година, долази она код мене. Зима. Напољу -12Ц..она у бунди, чизмама, краткој сукњи, без чарапа..моја Јована (ћерка) одлепила! Мисли да је Барби ушла..јер, Барби чарапе не носи..Све у свему..одем ја у кухињу а њих две крену у конверзацију. Објасни јој Јована дилему...не знам коју Братз лутку да купим. Има их пет..а ја никако да изаберем. Јеца : Јована, ево ти (100 €…) ...купи свих пет. Ал немој мајци да кажес, знаш каква је...попиздеће. Толико...о свему – написала је Јелена.
Прочитајте још:(ВИДЕО) Приватни видео Секе Алексић из хотелске собе!Шта је Ноле запевао Јеци на увце?
Убрзо се испод њеног статуса огласио и Саша Видић: - Како си кренула помисли да је ушла украјинка са шипке а како ли заради оних сто еура верујем исто ко украјинка са шипке – прокоментарисао је Видић који тренутно ужива на Кипру у друштву Светлане Цеце Ражнатовић. Извор: Пулсонлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА