Најновије

Пикси: Прекршио сам закон код трансфера голмана Стојковића, али нисам украо ни цент

Драган Стојковић Пикси је отворио душу! Бивши председник Црвене звезде очигледно је одлучио да више не ћути и не дозвољава да му се блати име, те је у разговору за Информер дао неке невероватне податке.
Пикси (фото Јутјуб)

Пикси (фото Јутјуб)

Пета Звездина звезда је признала да је прекршио закон око трансфера Владимира Стојковића у Нант, али да ништа није украо, оптуживши менаџера Милана Ћаласана за многе ствари. - Приликом одласка Стојковића у Нант, за столом смо седели Ћаласан, Владимир, председник Нанта и ја. Кад смо се договорили око цене на сцену је ступио Ћаласан по питању своје провизије. Тражио је да се отвори рачун у Цириху и да уговор неће бити потписан уколико се његови услови не прихвате – рекао је Пикси Стојковић за Информер и наставио: - Укупан трансфер је био 1.688.000 евра, а договор је био да Звезда добије милион. Други део је отишао у Швајцарску на рачун. Један део Ћаласан је тражио, из њему познатих разлога, да иде на руке што је он узео и ставио на рачун. Други део је уплаћен на његову фирму ”Мундијал Вас” у Паризу. - Знам да сам направио грешку и не бежим од тога, али исто тако људи морају да знају да нисам узео ни цент. Сносићу све последице, али нећу да ме оптужују да сам лопов. Председник Нанта и Владимир Стојковић су ту да посведоче.
Прочитајте још: Терзић: Не може држава да продаје Звезду, урадићемо као Бајерн
Управо је бивши голман Звезде и Партизана, за Информер, потврдио Пиксијеве речи. - Ћаласан је захтевао део новца на руке како би, ваљда, избегао порез. Касније је и мене преварио јер је оставио отворен датум на папирима како би и даље могао да тврди да је мој менаџер и узме провизију – рекао је Стојковић и додао: - С Пиксијем ниједан играч није имао проблема што се тиче новца и исплата. Њему су у првом плану били екипа и играчи. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА