Најновије

НОВА КЊИГА ОТКРИЛА: Афера Целзијус-Санадер дрмала Хрватском!

Окружена бројним обожаватељима, Нивес Целзијус представила је синоћ своју нову књигу 'Гола истина 2' у бистроу Сториа који се налази у склопу шопинг центра Поинт на загребачким Врбанима.
Уздрмала врх Хрватске државе? Фото: Фејсбук

Уздрмала врх Хрватске државе? Фото: Фејсбук

Одличну атмосферу Нивес Целзијус је додатно загрејала отпевавши свој хит 'Каранфили', а о наставку свог бестселера 'Гола истина' попричала је с књижевницом Ведраном Рудан која је и представила њену књигу. У презентацијском разговору с Ведраном, Нивес јој је открила како је једно од главних поглавља у књизи посветила и бившем хрватском премијеру Иви Санадеру. 'Милановић? Зашто мислите да сам писала о Милановићу? Писала сам о Санадеру. И не видим разлога зашто би то била табу тема, па он је комуницирао и с Антом Томићем док је био премијер, дакле очито воли добру литературу', истакла је Нивес, док је у књизи детаљно описала своју преписку с некада моћним премијером само неколико недеља пре него што је одступио с власти. Контроверзна певачица и списатељица јавно је признала како је браку са фудбалером Дином Дрпићем након девет година коначно дошао крај, а све детаље својег љубавног бродолома детаљно је описала у књизи. Ведрана Рудан посветила је свој блог новој књизи Нивес Целзијус те је без проблема открила најврелије поглавље. 'У књизи је најврући податак да је једног лепог дана, било је то у априлу 2009, ово је ексклузивно, тај детаљ нећете наћи у књизи, госпођу Целзијус назвао господин премијер лично. Господин се захвалио. На чему? У то време Целзијус је у недељнику Арена писала колумну 'Моја је задња'. У једној од њих за Санадера је написала да је једини алфа мужјак на хрватској политичкој сцени. Има стас, глас, наступ вође. Слажем се с њом. Штета што је лопов. Санадерово зивкање трајало је од априла до јуна 2009. И највеће алфе знају бити напорне па га је Целзијус откантала. Она је тада била дефинитивно једина особа у Хрватској која се усудила учинити тако нешто. Која је то прича?! Премијер Хрватске у проблемима до грла налази времена да младу цуру дави месецима. Данас је Хрватска у с*ању зато што Милановић гњави неку другу? То никад нећемо сазнати јер женска не пише него... - Можда је Санадер дао оставку јер га је комад одбио?, закључује Ведрана Рудан.
Никад доста Нивес:(ВИДЕО) Овако позира Нивес Целзијус!(ВИДЕО) Нивес са телефоном у гаћицама чека Дрпићев позив из Бразила(ВИДЕО 18+) Погледајте врући еротски спот Нивес Целзијус!
Извор: Тпортал.хр, Фреш пресс инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА