Најновије

Вучић: Поштујем СПС!

БEOГРAД - Премиjер Aлександар Вучић присуствовао jе данас прослави 24. године рада Социjалистичке партиjе Србиjе, са коjом, како jе рекао, жели искрену и добру сарадњу, jер поштуjе оно што та странка са своjим коалиционим партнерима ради и став коjи има према ономе што се у Србиjи дешава.
СПС поуздан партнер Александар Вучић (Фото: ЈуТјуб)

СПС поуздан партнер Александар Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Вучић jе, обраћаjући се члановима и гостима социjалиста, рекао да jе влада боља са њима, и да ће показати да су за првих 100 дана рада остварили готово све што су обећали. Премиjер jе нагласио да jе, за разлику од других, коjи су раниjе долазили на прославе социjалиста jер су им били потребни њихови гласови, данас међу њима зато што су му потребни њихово знање, одговорност и посвећеност послу.
Прочитајте још:Лазански: Путин у Украјини води тајну операцију
Oн jе нагласио да од њега неће чути велике изливе љубави, и додао да поштуjе оно што раде и став СПС и њених коалиционих партнера, ПУПС и JС, према ономе што се у Србиjи дешава, а што jе и био разлог да социjалисте позове у владу. - Први пут после много година имамо озбиљан план, jер се код нас у протекле две децениjе све радило ад хок. . Знамо шта нам jе чинити у првих 100 дана. Видећете када будемо подносили извештаj о тих 100 дана да смо остварили готово све што смо говорили, поручио jе премиjер. Према његовим речима, када буде све урађено, а ниjе лако да се то покрене, биће могуће да људи у нашоj земљи живе боље. Oн jе изразио уверење да ће грађани моћи за три године да живе боље, у нормалноj и бољоj Србиjи. Вучић jе нагласио да жели искрену и добру сарадњу са СПС, коjа jе на локалном и регионалном нивоу увек имала добре људе, а и истакнуте лидере. И данас jе, додао jе, на челу странке доказани лидер, коjи чува и држи СПС много више него што он може да се брине о СНС. Вучић jе нагласио да jе лидер СПС, Ивица Дачић, човек коjи jе успео да оствари контакт са свима у свету, коjи на шармантниjи начин зна да се опходи са светским лидерима, и да, за разлику од њега "намћорастог", уме лакше и боље да пошаље поруку Србиjе. Вучић jе СПС-у пожелео пуно успеха на Kонгресу странке и да настави да ради у интересу своjе државе. Tакође jе изразио уверење да ће заjедно постићи велике резултате. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА