Најновије

ПРИВАТИЗАЦИЈА: Хоће ли Путин и Гаспром одвести Звезду у врх Европе?

Намера „Гаспрома“ да приватизује Црвену звезду све је ближа реализацији. У прилог томе и податак да ће током званичне посете Србији Владимир Путин бити гост и српског шампиона! Први човек Руске Федерације до краја године долази у званичну посету Србији.
Како сазнаје "Курир", чувени светски политичар поново ће, као и у марту 2011. године, бити гост Црвене звезде. Још није познат тачан датум посете Путина, али постоји велика шанса да то буде у октобру. План је да најтрофејнији српски клуб и Зенит одиграју пријатељску утакмицу, којој би присуствовао и руски председник. Управо ће долазак високе делегације, предвођене Путином, у Србију и Црвену звезду бити кључни корак ка дуго очекиваној приватизацији црвено-белих. Светски нафтни гигант „Гаспром“ жели да узме Звезду под своје и врати је на њено место, међу 32 најбоља клуба Европе. Руска компанија послује у Србији с великим успехом и исто то жели да настави у клубу из Љутице Богдана. До доласка Владимира Путина у Србију очекује се да буде донет закон о приватизацији спортских клубова, што ће бити кључан корак за конкретне кораке „Гаспрома“. Сазнајемо, у делегацији с председником Русије биће и Алексеј Милер, председник Управног одбора „Гаспрома“. Управо ће Милер бити задужен за разговоре о приватизацији Звезде. Није искључено да се и пре доласка Путина у Србију почну преговори. Битну улогу у комплетном процесу могао да би има и Александар Антић, министар рударства и енергетике. Антић је доскора био члан управе црвено-белих и одлично је упућен у прилике на Маракани. Откако је „Гаспром“ преузео Зенит клуб из Санкт Петербурга доживео је праву ренесансу. Играти озбиљну улогу у данашњем фудбалском свету могуће је само ако уз себе имате светски „јаког“ власника или ако се зовете Реал, Барса, Бајерн... Звездин спас је на видику.
Обавезно погледајте:Курц тражи јачи притисак на Путина!(ФОТО) БРИТАНЦИ ОПТУЖУЈУ: „Путин је убио нашу децу“!Британка дала отказ у Раша тудеј „због ширења лажи за Путина“
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА