Најновије

Пронађено 196 тела страдалих у паду авиона

КИЈЕВ - Украјинске власти саопштиле да је пронађено 196 тела жртава страдалих у паду авиона на истоку Украјине. Наставља се пребацивање одговорности за рушење авиона.
Пад авиона у Украјини (Фото: ЛајфЊуз.Ру)

Пад авиона у Украјини (Фото: ЛајфЊуз.Ру)

Проруски активисти затражили да Кијев обустави ватру због истраге. Украјинска влада и проруске снаге постигле су прелиминарни споразум о уклањању тела са места где се у четвртак увече срушио малезијски авион са 298 путника и чланова посаде, изјавио је заменик украјинског премијера Володимир Гројсман, преноси Танјуг. Гројсман каже да ће, према прелиминарном споразуму, украјинским хитним службама и међународним посматрачима бити дозвољено да уклоне тела и пребаце их на безбедно место.
Прочитајте још:Јацењук: Нису ваљда гориле обориле авион?Највећи удар на Газу у последњих 20 година, од поноћи 40 погинулих!
Украјинско Министарство за ванредне ситуације саопштило је да је до сада пронађено 196 тела страдалих у авионској несрећи у којој је погинуло 298 људи, пренео је Би-Би-Си. Кијев је потом оптужио проруске снаге да су свих 196 тела одвезле на непознату локацију. Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА