Најновије

(ФОТО, ВИДЕО) Упознајте перверзну руску "бомбу" без морала и срама

Она је модел, 'певачица' и глумица, има само 23 године, а иза себе има искуство којег се не би постидела ниједна пензионисана порно звезда. Атрактивна Рускиња селебрити је у својој земљи, а како се чини и ван ње.
Катја на наступу, фото: Izmisille.com

Катја на наступу, фото: Izmisille.com

Катја Самбука, изворно Катја Михаилова, девојка је која пуни руске клубове и биртије тако да би и сардинама било тесно. Оно што ова атрактивна, напумпана и искусна цура ради је прави визуални шоу уз шок слушну терапију. Наиме, богато искуство има у порно индустрији, а осим што се као трудна 16 - годишњакиња удала за порно редитеља по имену Боб Џек, Самбука је поносна власница порно Оскара за најбољу изведбу аналног секса који је освојила у португалском Порту. С 18 година, секси плавуша обара светски рекорд када су је у року од четири сата, 84 добровољца орално задовољили, од којих је 79 и свршило. То је само део њене невероватне биографије, а данас Катја изводи порно-музичке наступе и зарађује гомилу пара. За хард-кор фотке посетите њену службену страницу. Катјин спот тематски обрађује како природне, тако и вештачке лепоте Мајке Русије. Не пропустите!
Рускиње су популарне:Нежење са Пештера неће више да купују Албанке, сад доводе РускињеРУСКИЊЕ ОДЛЕПИЛЕ: Путине, оплоди ме!(ФОТО) Најврелија Рускиња у Сочију!
Извор: Вебкафе.нет.хр

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА