Најновије

Британија званично упозорила: Ебола је смртоносна претња!

ЛOНДOН - Британска влада jе данас одржала хитан састанак на тему еболе и упозорили на потенциjално веома озбиљну претњу од ширења тог смртоносног вируса, обjавили су британски медиjи.
Вирус (Фото: Википедија)

Вирус (Фото: Википедија)

Британски шеф дипломатиjе Филип Хамонд jе изjавио да засад у тоj земљи ниjе забележен ниjедан случаj обољевања од еболе, али jе додао како влада сматра ту неизлечиву болест "веома озбиљном претњом", пренела jе агенциjа AП. Хамонд jе председавао кризном седницом владе, на коjоj се расправљало о могућим мерама за случаj да се ебола прошири даље од западне Aфрике, где jе у епидемиjи те болести досад преминуло више стотина људи. Званичници британског здравственог сектора су упозорени да обрате пажњу на поjаву симптома тог вируса, саопштено jе са хитног састанка.
Прочитајте још:БУДИТЕ ЏЕНТЛМЕНИ: Ове мушке гестове жене обожавају!
Британски лекар Браjан Mеклоски jе изjавио да jе ризик да британски туристи и они коjи раде у страним земљама где jе присутна ебола оболе од те смртоносне болести "веома низак", али jе упозорио и да епидемиjа jош ниjе стављена под контролу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА