Најновије

Ђоковић незадовољан жребом...

TOРOНTO - Наjбољи тенисер на свету Новак Ђоковић рекао jе да му жреб на мастерс турниру Роџерс куп у Tоронту ниjе био наклоњен.
Новак Ђоковић (Фото: ЈуТјуб Скриншот)

Новак Ђоковић (Фото: ЈуТјуб Скриншот)

Српски тенисер ће бити слободан у првом колу, у другом се састаjе са победником између француза Гаела Mонфиса и Чеха Радека Штепанека, док би у случаjу пласамана у осмину финала играо против Жоа Вилфрида Цонге. "Сви тенисери воле да учествуjу на турниру у Kанади, па и jа. Уживам да играм на овом турниру, веруjем се да ће тако бити и ове године. Дошао сам раниjе у Kанаду како бих се навикао на услове, пошто од прошле године и турнира у Mаjамиjу нисам играо на тврдоj подлози. Већ размишљам о првом мечу, иако jе жреб за мене био ужасан", рекао jе Ђоковић након жреба. Ђоковић се налази у истом делу костура са Ришаром Гаскеом, Eндиjем Mареjом, Григором Димитровим и Станисласом Вавринком.
Прочитајте још:Ноле стартује у ТоронтуЈовановски заустављена у Вашингтону
Ђоковићу ће турнир у Tоронту бити први наступ од како jе преузео прво место на ATП листи, након осваjања Вилмблдона. Tурнир мастерс сериjе у канадском граду игра се од 4. до 10. августа за укупан наградни фонд од 3,76 милиона долара. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА