Најновије

Демократска странка напустила седницу Скупштине

БEOГРAД - Шеф посланичке групе ДС Борислав Стефановић изjавио jе данас да jе та посланичка група напустила заседање Скупштине Србиjе због непрекидног изношења увреда на рачун ДС и њега лично коjе су им упутили посланици Српске напредне странке.
Борко Стефановић (Фото: ЈуТјуб)

Борко Стефановић (Фото: ЈуТјуб)

“Oво последње jе било нешто наjгоре могуће што може да се каже, а на неки начин jе имплицирано да нама у генима ниjе да нешто урадимо како треба, и на краjу jе претерао (Зоран Бабић) до те мере да jе рекао да ће његова колегиница коjа jе докторка мене да излечи бесплатно”, рекао jе Стефановић новинарима након што jе напустио салу у коjоj се одвиjала расправа. Стефанововић jе рекао да jе та партиjа донела одлуку да када год се приземне речи упуте члановима ДС, та странка неће учествовати у заседању. “Свакако ћемо се вратити за гласање зато што желимо у име грађана да поступамо и гласамо против министра (Душана) Вуjовића”, истакао jе Стефановић. Oн jе раниjе током расправе прокоментарисао да се слаже да jе биографиjа кандидата за министра финансиjа Душана Вуjовића сjаjна, али да он "нажалост припада режиму коjи уништава Србиjу". Шеф посланичке групе СНС Зоран Бабић коjи jе реаговао на Стефановићево излагање jе рекао током расправе да jе он по струци дипломирани машински инжењер и да “о претходним речима Стефановића ниjе стручан да се изjашњава, али да у посланичкоj групи од 136 посланика има и стручних људи”. “Сигуран сам да ће Драгана Баришић са задовољством тиме позабавити, замолићу jе да то буде без накнаде, да то буде из добрих колегиjалних односа, а с озбиром на њену специjализациjу из неуропсихиjатриjе”, рекао jе Бабић.
Прочитајте још:Део украјинских војника враћа се у Украјину(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Полиција шок бомбом разнела навијачу руку!
Стефановић jе потом упозорио да такве ситуациjе не треба да се толеришу указуjући на, како jе рекао, наjгрубље кршење пословника. “Бабић говори о колегиници коjа треба мене да лечи и ако му сада не изрекнете опомену, ДС ће напустити седницу Скупштине Србиjе”, рекао jе Стефановић председаваjућем Kонстантину Aрсеновићу. “Jа сам упозорио народног посланика и рекао да ниjе коректно, jе л ћете бити нешто задовољниjи ако изрекнем опомену, сигурно jе да нећете...”, рекао jе Aрсеновић после чега jе Стефановић напустио заседање и обратио се новинарима. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА