Најновије

Ваљево: Хаос међу напредњацима!

ВАЉЕВО - Група од шездесетак напредњака одазвала се позиву за састанак Иницијативног одбора за хитне изборе у Градском одбору СНС у граду на Колубари што, тврде, подржава више од 1.300 чланова! Централа странке у Београду, међутим, искључила је десет чланова из Ваљева - предводнике струје која тражи хитне изборе - уз образложење да покушавају дестабилизацију овдашње СНС.
Српска напредна странка (Фото: СНС)

Српска напредна странка (Фото: СНС)

Искључени - међу којима су бивши заменик градоначелника Витомир Митровић, те један од оснивача СНС у Ваљеву и садашњи председник Иницијативног одбора за хитно расписивање страначких избора, Драган Поповић - ту одлуку не признају и поручују да ће иницијативу са 1.300 потписа предати лично Александру Вучићу.- Нисмо добили никакав званични документ о искључењу - каже Поповић. - Уосталом, искључењима се не бави Извршни одбор СНС, већ Дисциплинска комисија. У питању је, заправо, маневар неформалне групе око народног посланика Слободана Гвозденовића, који се прогласио за повереника СНС у Ваљеву и тако приватизовао странку.
Прочитајте још:Грађани Србије за ЕУ!Баба Ванга: Осми владар Русије по имену Владимир ће постати господар света
У саопштењу ГО Српске напредне странке у Ваљеву стоји да група сада бивших чланова - у континуитету, не бирајући средства и начин - покушава да дестабилизује странку, а иза тога је човек који гаји традиционално добре односе са социјалистима, захваљујући којима је успео да ћерку запосли у Градској управи. Мотив за деструктивно деловање ове групације лежи у жељи за моћи, привилегијама и утицајем по сваку цену...- Саопштење о нашем искључењу потписао је Градски одбор СНС, који у Ваљеву не постоји од новембра 2012, када је распуштен, а нема ни страначког повереника - каже Поповић. - Добар део чланства тражи одговорност те неформалне групе коју предводи посланик Гвозденовић, а ми ћемо инсистирати и на расветљавању бројних малверзација, односно појединих поступања у којима има и елемената кривичног дела. Извор: Вечерње Новости    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА