Најновије

ДСС: 49 одсто за Европу? Немогуће!

Демократска странка Србије (ДСС) изразила је данас сумњу у информацију Канцеларије Владе Србије за европске интеграције да 49 одсто грађана подржава улазак Србије у Европску унију.
ДСС сумња у резултате истраживања, фото: ДСС

ДСС сумња у резултате истраживања, фото: ДСС

- Да ли се може веровати владиној Канцеларији за европске интеграције која је објавила резултате наводног истраживања по којем би 49 одсто грађана Србије на референдуму подржало учлањење Србије у ЕУ, док би само 19 одсто било против? - пита ДСС у саопштењу поредећи Владу с посластичарницом која нуди "неукусне и ужегле колаче". ДСС тумачи да би подршка уласку Србије у ЕУ значила да 49 одсто грађана подржава и формално-правно признање независности Косова, вођење заједничке спољне политике и када је то супротно држвним и економским интересима Србије - као у случају према Русији, затим подржава и неограничену продају пољопривредног земљишта странцима и даље слабљење државе.
Вести из рубрике:Благојевић: Општине се санацијама баве натенане…Дајмел: Србија ће морати или са Русијом или са ЕУ!(АУДИО) Послушајте тонски снимак који доказује страначко запошљавање у Нишу!
- Није могуће, једноставно није могуће, и поред бесомучне медијске кампање еврозависника, да само 19 посто грађана Србије препознаје и верује да смо слободна Србија, Србија ван ЕУ, сарађујући са свима, може да заштити српске државне, националне и економске интересе и побољша живот становништва - закључује ДСС у саопштењу. Извор: Агенције

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА