Најновије

Анабела отворила душу: Нисам трудна, дебела сам!

Певачица Анабела Атијас последњих неколико месеци била је мета домаћих медија због гласина како је њен брак у кризи након само годину дана. Причало се о неверству њеног супруга, међутим певачица је у емисији "Премијера" демантовала ову причу.
Aнабела Атијас, ЈуТјуб скриншот

Aнабела Атијас, ЈуТјуб скриншот

- Ја сам једном у животу покушала да објасним да сам веома искрена. Никада ништа нисам слагала. Када сам раскидала говорила сам да је истина, када сам се разводила исто. Не знам зашто људи очекују да кријем нешто, јер ако нису навикли од мене да искрено говорим, не знам од кога су - рекла је Анабела, а затим је рекла да је била решена да се врати у Београд искључиво због посла, што је и изазвало приче о разводу. - То је све смешно, нас двоје седимо и читамо... То може само један болестан мозак, који тако живи, који види у ситне детаље како се неко понаша, има другу, пише јој, колико јој често пише.. То је болесно, не знам шта друго да кажем - рекла је Анабела и кроз осмех објаснила знатижељним људима да она није трудна већ дебела. - Опростите ми молим вас, нисам трудна, него дебела. Ето, ја жена са 40 година имам тај стомачић који подсећа на труднички. Опростите ми - рекла је кроз осмех певачица.
Још вести:Разочарана у љубав, популарна певачица тражи дечка Сицилијанца!РАЗЉУТИО ЂЕТИЋЕ: Стивен Сигал стао на жуљ Црногорцима(ФОТО) СЕНЗАЦИЈА: Станија тотално обучена!
Извор: Свет.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА