Најновије

Разочарана у љубав, популарна певачица тражи дечка Сицилијанца!

Певачица Ана Николић лето проводи радно у Црној Гори, Босни и Хрватској, а крајем месеца иде на одмор.
Тражи дечка који неће бити познат по томе што је дечко Ане Николић (Фото: Инстаграм)

Тражи дечка који неће бити познат по томе што је дечко Ане Николић (Фото: Инстаграм)

"Након раскида с рукометашем Владом Мандићем, Ана је сама. Већ пет месеци нема никог, па је решила да оде на Сицилију да би пронашла љубав. С њом ће отпутовати и неколико њених другарица, сигурне су да ће се добро провести", рекла је блиска Анина пријатељица за Блиц. Када су новинари овог листа позвали Ану, она је са загонетним осмехом рекла да једва чека да иде на одмор. "Радна сезона завршава ми се 24. августа. Тада идем на Сицилију, а након тога планирам да са друштвом одем и на Азурну обалу. За разлику од Сицилије, на којој сам већ била и којом сам одушевљена, први пут идем на Азурну обалу и веома се радујем", рекла је Ана.
Забавно:НЕПРИЈАТНО: Певачица извређана у сред емисије!(ВИДЕО) Певачица показала публици да нема гаћеКОРПА: Певачица у депресији, решила да „ногира“ дечка?
У животу атрактивне певачице тренутно све иде како треба, осим љубави. Она нам се недавно поверила да би била најсрећнија када би нашла дечка. "Волела бих да се коначно појави мушкарац за кога ће говорити: "Ово је тај и тај, и ово је његова девојка Ана Николић“, а не да сваки буде познат по томе што је мој дечко. Тренутно ми све иде, осим љубави. Хороскоп каже да ће се у септембру појавити онај прави, па тако чекам септембар", рекла је певачица, која је очигледно решила да послуша савет астролога, па ће највећи део одмора провести баш у септембру, за када су јој звезде „предвиделе“ нову љубав.
И „Правда“ је на Фејсбуку. Лајкујте нашу страницу и будите увек у току!
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА