Најновије

Поповић о Северини: Дете нам трпи, јер је дива неумољива!

БЕОГРАД - Син је са мном био на одмору у термину одређеном судском пресудом, а не зато што дива има меко срце, па дозвољава да дете буде с оцем док она ради, рекао је Милан Поповић, бизнисмен који је донедавно био у браку са Северином Вучковић.
Северина (Јутарњи.хр/Фејсбук)

Северина (Јутарњи.хр/Фејсбук)

У судској пресуди која је донесена пише да би за сина Милана Поповића и Северине Вучковић било најбоље да се родитељи договарају о времену које ће проводити са њим, али се певачица чврсто и строго држи термина које су одредиле судије. "Мајка инсистира на томе да се придржавамо пресуде и да ја могу да виђам дете само у терминима које је суд одредио. Категорички се противи да и сат времена више будем са сином од онога што стоји у пресуди", почиње разговор Милан Поповић, који се јуче растао са сином после седам дана заједничког одмора на Кипру. Објаснио је и како је успео да одведе дете на море. "Син је са мном био на одмору у термину одређеном судском пресудом, а не зато што дива има меко срце, па дозвољава да дете буде с оцем док она ради", наставља Милан и објашњава зашто мисли да Александар трпи због лоше комуникације међу родитељима.
Прочитајте још:(ФОТО) Цео Сплит се окретао за Северином
"Ево примера, пре него што смо отишли на море, морао сам Александра да вратим мајци на један дан. То сам урадио јер сам, по одлуци суда, имао право да с њим проведем четири дана, па је један дан био одређен за мајку, после чега је дошао ред на одмор са мном. За дете је напорно да у два дана прелази велики број километара јер дива и ја не живимо у истом граду", каже бизнисмен. Милан сматра и да је, без обзира на судску одлуку, боље да Александар буде с њим када је мајка на путу него да дете проводи време са дадиљом. За Северинин пут на Светско првенство у фудбалу је сазнао недељу дана пре одласка. Како каже, тражио је да Александар буде с њим све време, али Севе на то није пристала. "Када је дива недавно била седам дана у Бразилу, дете је четири дана било са мном у термину по пресуди, а три дана са дадиљом. Зар није боље да је дете с оцем када ја већ могу да проводим време са њим?", пита се Поповић. Колико га цела ова прича потреса, говори и чињеница да се бес све више осећао у његовом гласу како је разговор одмицао. "Ја немам ништа против одлуке суда, само желим да будем са дететом када је она због обавеза спречена, а она то одбија иако никада није рекла зашто", закључио је Милан Поповић. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА