Најновије

ДЕПАРДЈЕ: Поносим се што сам Рус, Америка и Европа нам ништа не могу!

ВИБОРГ - Француски глумац с руским држављанством Жерар Депардје изјавио је да га не плаше санкције које су САД и ЕУ увеле Русији, јер су оне, како је рекао, повезане искључиво с политиком.
Постао прави Рус (Фото: ЈуТјуб)

Постао прави Рус (Фото: ЈуТјуб)

- Спокојан сам, јер је то политика, изјавио је у Депардје у интервјуу за РИА Новости. Говорећи о томе како се осећа као грађанин Русије, Депардје је рекао да је његова душа руска и додао да му је веома добро у тој земљи. - Када дођем у Русију, осећам се слободно, осећам се вољено. Поносан сам што сам грађанин Русије, рекао је Депардје. Француски глумац је нагласио да је увек волео руску књижевност и руску музику, а посебно класике попут Пушкина, Достојевског и Толстоја. Додао је и да сада има могућност да сазна много више о Русији и Русима. Према његовој оцени, срећна околност за Русију је то што има председника какав је Владимир Путин. - Никада нисам видео председника који толико поштује људе. И желим још једном да поновим да сам поносан што сам грађанин Русије, рекао је Депардје, међу чијим су пословним плановима у тој земљи отварање ресторана и продуцирање филмова.
Прочитајте још:Побуна проститутки у Сплиту!Десеторо Срба држали као робове на имањима у Хрватској!ПОРУКА ЏОНУ КЕРИЈУ: Руси долазе!
Жерар Депардје добио је руски пасош почетком јануара 2013. године, али је задржао и француско држављанство. У фебруару је добио стално боравиште у главном граду Мордовије Саранску. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА