Најновије

ЧЕТИРИ МЕСЕЦА КАСНИЈЕ: Шта се заиста дешава са две девојке које су отишле у Сирију?

Данас се завршавају тачно четири месеца од нестанка Сабине Селимовић (16) и Самре Кешиновић (17), аустријских држављанки босанског порекла, које су 10. априла, наводно на наговор припадника вехабијског покрета из Беча, отпутовале на ратиште у Сирију, где им се губи сваки траг.
Сабина и Самра, фото: Архива

Сабина и Самра, фото: Архива

Шта се заиста догађа са две девојке које су отишле у Сирију? У јучерашњем разговору са једним од рођака Сабине Селимовић из зворничког села Радава, портал Бошњак-кс сазнаје да су сви досадашњи напори родитеља да дознају где им се налази ћерка, остали неуспешни. - Породица мог рођака ове године није долазила на одмор у Зворник, како су то редовно чинили. Разговарамо често, али су и он и његова супруга утучени и несретни, јер немају никаквих информација о томе гдје им се кћерка налази. Као да је у земљу пропала. Различите информације које до њих стижу, углавном су непровјерене и редовно се показују нетачнима. Сабина се, једноставно, никоме није јавила – казао је саговорник под условом анонимности, пише Бошњак-кс.
Повезано:ПОТВРЂЕНО: Одбегле ученице се удале за исламске терористе!
Каже да аустријска полиција, углавном информативно, сарађује са породицом, али да се, према његовим информацијама, та сарадња своди на то “ако сазнате неку информацију, обавестите нас о томе”.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА