Најновије

ВЕРУОВИЋ: И даље не знамо ко је убио Ђинђића, а Вучић се окружио његовим људима (ВИДЕО)

Зоран Ђинђић и Александар Вучић били су на потпуно супротним странама, раздвојени у својим визијама и деловању. И сада пара уши кад се он позива на неки пут и правац који је Зоран Ђинђић трасирао и повео Србију, рекао је Милан Веруовић, некадашњи телохранитељ премијера Ђинђића, коментаришући на каналу Прави одговор то што је Вучић у кампањи за слоган искористио Ђинђићеве речи „Србија не сме да стане“.

Милан Веруовић (Фото: Јутјуб)

- Ако узмемо у обзир да је он окружен људима који су били блиски сарадници Зорана Ђинђића, вероватно у томе налази згодан тренутак и медијску спекулацију на ту тему и пароле попут „Србија не сме да стане“. Међутим, како смо могли дозволити да се деси та коперниканска промена, тај обрт, да он то може да изјави и да многи не реагују више, јер су анестезирани – упитао је Веруовић.

Како је закључио, то је зато што ми нисмо они који довршавају ствари до краја.

- Ми не знамо ко је убио Зорана Ђинђића, многе ствари су остале нетакнуте у тој причи. И сам тај простор оставља да се праве разне спекулације и теорије, и да се своди на дневни популизам, а заборављамо на крају тог дела да је убијен један човек, један родитељ, један отац, убијен премијер једне државе, а да ми не знамо на крају ко је то урадио и због чега – указао је Веровић, који је приликом атентата био тешко рањен и остао при тврдњи да је постојао трећи метак који је званична верзија одбацила.

Говорећи о грађанској опозицији која се жали на изборну крађу, рекао је да та опозиција „поразе представља као победе“, додавши да они као да не знају да европски парламент чине они исти људи који су то били и раније.

Веруовић је коментаришући режим казао да је „група пирата отела целу државу“, а по питању многих афера власти, сматра да ће „све остати у фиоци“. Он је рекао да Вучић неће дозволити да препусти Београд, јер се „овде ради само о новцу“.

Било је речи о случају убиства Ћурувије и улози Милорада Улемека Легије у овом предмету, затим о кафићу Панда, о „хапшењима“ на дан изборне ћутње дојављивача лажних бомби који годину и по дана узнемиравају Србију, о пуштању тројице наоружаних албанских „полицајца“, и наравно о убиству премијера, Звездану Јовановићу, Багзију Миленковићу...

О свему детаљније погледајте на Јутјуб каналу Прави одговор.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА