Најновије

“Не врбујемо за ратиште у Украјини"

Председништво Руске странке у Србији саопштило је данас да та странка не организује добровољце, нити их шаље на ратиште у Украјини, као помоћ проруским снагама.
Руска странка "импресионирана огромним бројем патриота који се јављају за помоћ руској браћи у Украјини". Фото: Правда

Руска странка "импресионирана огромним бројем патриота који се јављају за помоћ руској браћи у Украјини". Фото: Правда

У саопштењу на сајту те партије наводи се да странка мора да се огласи због "све учесталијих позива појединим градским и општинским одборима у којима се тражи информација поводом наводног организовања и слања добровољаца као помоћ проруским снагама на ратишту у источној Украјини". "Обавештавамо јавност да се по нашем закону политичка странка не може бавити таквим видом активности, иако подржавамо све српске патриоте који су спремни жртвовати се за своју браћу и сестре", пише у саопштењу. Додаје се да је Руска странка "импресионирана огромним бројем патриота који се јављају, и изненађена бројем жена заинтересованих за помоћ руској браћи у Украјини".
Погледајте још:Четници послали поруку из Луганска: Уништили смо фашистима два тенка и топ!Командант Четничког покрета Вучићу и Николићу: Слободно ме ухапсите када се вратим, ми за месец-два побеђујемо(ФОТО) Бугарин приступио српским четницима у Новорусији!
Медији у Русији су претходних дана известили о борби српских добровољаца на фронту у источној Украјини на страни проруских снага. Председник Владе Србије Александар Вучић рекао је у уторак да држављана Србије има на обе стране у сукобу у Украјини, да то штети угледу државе, као и да ће бити законски кажњавани сви грађани Србије који се боре у сукобима широм света, а у којима Србија не учествује. “ Извор: Агенције, Вести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА