Најновије

Пајтић: Шта ће Вучић на одмору, ништа није радио 20 година!

Председник Демократске странке Бојан Пајтић изјавио је данас да се критике на његов рачун о томе где и за колико новца летује користе за обрачун са председником Србије Томиславом Николићем и да су те информације пласиране из Српске напредне странке.
Бојан Пајтић - први човек Демократске странке (Фото: Фото сервис ДС)

Бојан Пајтић - први човек Демократске странке (Фото: Фото сервис ДС)

"Информације о летовању Томислава Николића пуштене су из СНС-а и информације о летовању једног опозиционог лидера треба да послуже да се постави питање о Николићевом летовању и трошењу државних ресурса. То је обрачун Александра Вучића са Томиславом Николићем", сматра Пајтић. Он је на конференцији за новинаре у седишту ДС објаснио да је у Истри летовао са породицом на позив пријатеља, да ће то учинити и наредне године уколико такав позив поново уследи.
Не пропустите:ДС: СНС покушава оптужбама да сакрије лажи о уговорима
Пајтић тврди да је његов боравак у Истри тема за обрачун са Николићем. "Ми у томе нећемо да учествујемо", рекао је Пајтић и додао да када је реч о препорукама Вучића где треба летовати то може да се односи на министре, али не и на све остале. "Вучић и не треба да иде на одмор, јер 20 година није ништа радио. Ја имам универзитетску каријеру и дужан сам да породици обезбедим одмор", рекао је Пајтић и закључио да је потпуно банално говорити о томе да ДС критикује владу док јој је председник на одмору. Извор: Тањуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА