Најновије

Хрват скупљао људске органе!

Славонски Брод -- Хрватска полиција је ухапсила мушкарца старог 52 године у Славонском Броду због сумње да поседује збирку људских делова тела.
Полиција ухапсила психопату (фото: 24sata.hr)

Полиција ухапсила психопату (фото: 24sata.hr)

Како пише "Јутарњи", већи део његове бизарне колекције чине мушки полни органи. Лист наводи да је полиција званично потврдила да истражује случај мушкарца који је скупљао људске органе, због чега је осумњичен за дело повреде мира покојника. Званичници због специфичности случаја неће објављивати више детаља, а портпаролка полиције Ката Нујић је рекла да је мушкарац ухапшен након дојаве.
Прочитајте још:Четворица Лазаревчана задржани због узгаjања дрогеНови Пазар: Дечак силовао друга од 12 година!
"Прекјуче смо добили дојаву о проналаску тегли у којима су највероватније делови људског тела. Након предузетих мера, полицијски службеници су јуче ухапсили 52-годишњег мушкарца", ррекла је она. Незавнично, мушкарац је органе прикупјлао на патологији Опште болнице у Славонском Броду, а агенција Хина се позива на "поуздане изворе" и наводи да је ухапшени мушкарац запослен у болници као техничар на патологији. Медији нису могли да добију коментар из болнице, а осумњичени је наводно већ неко време суспендован због "повреде радне етике". Извор Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА