Најновије

Осветљен парк на Бановом брду

Општина Чукарица у сардањи са ЈКП ''Јавна расвета'' завршила је постављање уличних светиљки у парку на Бановом брду изнад Пожешке улице. У том парку ускоро ће бити направљена и два терена за кошарку.
Oсветљен парк (Фото: СО Чукарица)

Oсветљен парк (Фото: СО Чукарица)

Парк ће бити комплетно осветљен и тиме је свим становницима, поготово деци, обезбеђен безбеднији боравак у вечерњим сатима. У парку постоје и справе за спортске активности - теретана на отвореном, а до октобра ће бити завршена и два кошаркашка терена.
Прочитајте још: Херојство које се памти: Век од Церске битке
Излазећи у сусрет грађанима прошле недеље су завршени радови на инсталирању осветљења у насељу Церак. О потреби за постављањем четри рефлектора на спортском игралишту говори чињеница да су грађани више година упућивали захтеве и петиције. - Данас је расвета завршена и у парку на Бановом брду тако да ће вечерас сви наши суграђани моћи да прошетају потпуно осветљеним парком. Такође је завршено осветљење на Цераку, на спотрском игралишту. Безбедност Чукаричана нам је на првом месту, а сходно планираном равномерном развоју наше општине ускоро ће бити завршено и осветљење у ОШ Карађорђе у Остружници и ОШ Доситеј Обрадовић на Умци . У сарадњи са школама смо идентификовали проблем са проблематичним особама које су се окупљале у двориштима школа, тако да смо сигурни да смо направили почетни корак ка решавању тог проблема - рекао је Срђан Коларић, председник ГО Чукарица. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА