Најновије

Моника Белучи у "комшилуку"!

Чувена италијанска глумица Моника Белучи допутовала је данас у Требиње, где би требало да настави снимање филма “На млечном путу” редитеља Емира Кустурице, јавља портал Клиx.ба.
Моника Белучи допутовала у Требиње, фото: Projectshanks.com

Моника Белучи допутовала у Требиње, фото: Projectshanks.com

Белучи је у Требињу боравила и прошле године, када је завршила први део снимања новог Кустурициног филма који говори о супротностима љубави и рата, смештеног у време последњих ратова на Балкану. Позната глумица смештена је у хотел "Платани" где је и раније боравила, а по доласку није давала изјаве новинарима. Кустурица, осим режије, у филму игра и монаха, главног јунака уз Белучијеву игра, а једну од важнијих улога добила је Слобода Мићаловић.
Вести из рубрике:(ХИТ ФОТО) Манекенка се разголитила за прање аутомобила!МАДАМ ОБЈАВИЛА СПИСАК: Ово су познати који су користили услуге елитне проституције!
Италијанска звезда игра Српкињу коју су силовали припадници Армије БиХ, а коју Слободин лик спасава и доводи кући за свог брата. У филму још играју и Сергеј Трифуновић, Мики Манојловић, Зоран Цвијановић… “На млечном путу” би, према ранијим најавама, требало да буде подељен на три дела - причу о змији, о љубави и причу о монаштву. Снимање филма почело је пре годину дана, прошлог августа, на основу сценарија који је са Кустурицом писала његова ћерка Дуња. Сцене су прошлог лета снимане на Клобуку, Зеленгори, Мокрој гори, у Пријепољу… Извор: Клих.ба

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА