Најновије

(ФОТО) Необјашњива појава на ноћном небу

Друштвене мреже преплављене су фотографијама неидентификованог летећег објекта који је у понедељак наводно кружио над тексашким велеградом Хјустоном.
Трик са НЛО-има јесте открити шта би (осим ванземаљаца) могли да буду, скриншот

Трик са НЛО-има јесте открити шта би (осим ванземаљаца) могли да буду, скриншот

На фотографијама усликаним дубоко у ноћ, док је градом дивљало жестоко невреме праћено грмљавинама, стварно се види необичан овални објекат како лебди. Објекат је по ивицама имао симетрично постављено осветљење. Амерички медији разгласили су причу, али за сада се нико није јавио с неким разумним објашњењем тог феномена. „Најлакше је рећи да су то ванземаљци“, рекла је за локалну телевизијску станицу КПРЦ Керолин Самнерс из Музеја за природне науке у Хјустону, иначе експерт у области астрономије. „Можда је објашњење олујно невреме, али ако је реч о правом објекту, како заиста и изгледа, онда нам треба што више сведока како бисмо на основу различитих исказа могли да схватимо о чему се ради, где се тачно појавио и да ли постоји неко објашњење“, додала је она.
Сличне теме:Прочитајте неке од најлуђих теорија о ванземаљцимаKо буши рупе у Сибиру: Ванземаљци, џиновски црви или природа?Анализа „ванземаљца из Чилеа“ открила истину: У питању је нешто много чудније!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА