Најновије

(ВИДЕО) "Голи ријалити" поново изненадио: Ово нико није очекивао од њих

Било је свађа, наравно голотиње, чак и једна тужба, али потез двоје учесника заиста је запањио и одушевио јавност! Мушкарац и девојка који су учествовали у ријалитију "Дејтинг нејкед" објавили да су се венчали.
Песак је највећи непријатељ ријалити нудиста, фото: VH1

Песак је највећи непријатељ ријалити нудиста, фото: VH1

Ешли Фонда (27) и Алика Медејрос (37) заљубили су се у ријалитију у ком се парови сусрећу као на "састанку наслепо", само што су голи и изоловани на пустом острву. Многи су од овог ријалитија очекивали, наравно, голотињу, свађе, можда и неки секс, али мало њих је очекивало да исход буде - венчање. "Одмах смо осетили дубоку повезаност, пошто смо били голи, одмах смо видели и да имамо исте тетоваже цвета живота! Венчали смо се почетком августа, а та епизода биће емитована 18. септембра", рекла је Ешли.
Погледајте још:ДЕПАРДЈЕ: Волим и Русију и Украјину која је део Русије(ФОТО) Кад се Карлеуша утегне у џинс…
Церемонија венчања била је нерелигиозна, а сликарку и инструктора јоге је венчао један шаман из Лос Анђелеса. Иако су пред олтар дошли у оделу и венчаници, током самог чина венчања били су голи! "Никада нисам мислила да ћу имати голо венчање, али живот увек може да вас изненади! Наше породице још увек не знају, и баш нас занима како ће реаговати на епизоду", рекла је Ешли. Погледајте и најврелије моменте из ријалитија: Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА