Најновије

Најсексипилнија жена на свету тукла је своје мушкарце?!

Кели Брук, једна од најсексипилнијих жена на свету према мишљењу многих, шокирала је свет изјавама о својим односима с мушкарцима. Чини се да је секси бринета прилично љубоморна, а када је обузме тај осјећај, не преже ни од физичког обрачуна.
Кели тукла момке (Фото:Ултимо)

Кели тукла момке (Фото:Ултимо)

У својој књизи "Close Up" која ће се ускоро наћи у књижарама, признаје како је шакама ударила своја два бивша дечка. Један од њих је филмски снагатор и секс-симбол Џејсон Стам сa којим је била у вези од 1998. до 2004. године. Кели се присетила како су заједно били на свадби Мадоне и Гај Ричија, а Џејсон је у једном тренутку рекао глумици Гвинет Платороу да је секси. Згодну Келy то је јако засметало па га је ударила шаком у лице. - Окренуо се од Гвинет, а лице му је дочекала моја шака - признаје Келy.
Прочитајте још: (ФОТО) ПАНИКА У ХОЛИВУДУ: Хакери објавили голе и порно фотке славних жена!
Ватреној бринети то није једино искуство физичког обрачуна у љубавној вези. Њену љубомору осетио је и Дани Киприани. Док су били у вези, отишли су заједно у један стриптиз бар у Лас Вегасу, а Келy је дознала како Дани стриптизети даје свој број телефона. - Кад сам се враћала за сто, Дани је кренуо ходати према мени. Рекао ми је – душо, тражио сам те! Одмах сам га ударила директно у лице - написала је Кело. У својој књизи  открива још пуно детаља из приватног живота па нема сумње да ће постати прави хит. Извор: Т портал

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА