Најновије

ПАЈТИЋ: Мање рушења покрајинске власти, више решавања проблема у земљи

Председник Покрајинске владе и Демократске странке Бојан Пајтић изјавио је данас да нема потребе за превременим покрајинским изборима, јер Скупштина и влада функционишу.
Председник Покрајинске владе и ДС Бојан Пајтић (Фото: Фото сервис ДС)

Председник Покрајинске владе и ДС Бојан Пајтић (Фото: Фото сервис ДС)

"Већ више од две године читамо у такозваним слободним медијима како већине више нема и како избори само што нису. И сваки пут се испоставило да функционишу и покрајинска скупштина и влада", рекао је Пајтић за агенцију Бета. Према његовим речима, већина се установљава или губи у Скупштини Војводине. "Где би нам био крај када би Српска напредна странка у решавање проблема у овој земљи уложила онолико енергије колико улаже у рушење Покрајинске владе", рекао је Пајтић.
Вести из рубрике:Пајтић остаје војвођански премијер?Аналитичари о наследнику Коштунице
Већину у Скупштини Војводине има коалиција ДС-а, Лиге социјалдемократа Војводине и Савеза војвођанских Мадјара. Представници ДС и ЛСВ разговарали су у августу са представницима Нове демократске странке о могућем проширењу владајуће коалиције. Председништво ЛСВ је саопштило да ће сутра разматрати питање будућности власти у Војводини. СВМ и опозициони СНС заступају идеју о потреби да се формира "концентрациона" Покрајинска влада, на шта ДС не пристаје. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА