Најновије

Кошаркаши слетели у Београд!

Репрезентативци Србије у кошарци стигли су у Београд са освојеном сребрном медаљом на Светском првенству у Шпанији. За 20 часова планиран је дочек спортиста испред градске скупштине.

Сребрни кошаркаши (фото ФИБА)

Сребрни кошаркаши (фото ФИБА)

Испред Скупштине града Београда окупљају се грађани, како би дочекали сребрне кошаркаше, женску репрезентацију у стрељаштву и рвача Давора Штефанека, који су остварили велике успехе на светским првенствима.

Авион који је превозио кошаркашку репрезентацију Србије из Шпаније каснио је око сат и по времена, па је на Аеродром "Никола Тесла" слетео око 19.45, јавља извештач РТС-а.
Прочитајте још:
Кошаркаши ће по слетању на аеродром одржати конференцију за новинаре. На аеродрому су их, поред новинарских екипа, дочекали и бројни навијачи. Кошаркашка репрезентација Србије освојила је сребрну медаљу на Мундобаскету у Шпанији. Јасна Шекарић, Бобана Величковић и Зорана Аруновић окитиле су се екипним златом у гађању ваздушним пиштољем на првенству у Гранади, такође у Шпанији, док је Штефанек у Узбекистану постао светски шампион у категорији до 66 килограма. Председник Кошаркашког савеза Србије Драган Ђилас захвалио се кошаркашима који су, како каже, посветили два месеца свог живота Србији и захвалио се селектору Александру Ђорђевићу и осталима који су били уз српске репрезентативце. Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА