Најновије

Тотенхем у среду у Београду!

Фудбал и само фудбал је у фокусу експедиције Тотенхема пред старт у Лиги Европе, у четвртак против Партизана (19.00) на стадиону у Хумској.
ФК Партизан (Фото: partizan.rs)

ФК Партизан (Фото: partizan.rs)

На основу коресподенције са колегама из лондонског клуба, Енглези се дефинитивно неће правити Енглези и креирати протокол према нереалним жељама појединаца из управе или тима. Експедиција Тотенхема у Београд стиже у среду у поподневним часовима, биће смештена у хотелу "Хајат", одакле ће одмах продужити на стадион Партизана. Тренинг је заказан у време одигравања утакмице, а обраћање тренера Маурисија Покетина је планирано пола сата раније.
Прочитајте још:
"Петлови" у Београд, за разлику од појединих великана који су гостовали у нашем главном граду, стижу без кувара и од домаћина нису тражили баш ништа што би искочило из оквира планираних протоколом. Једино што је од домаћина затражено јесте неколико различитих менија за највишу делегацију на ручку који се организује у четвртак. За Енглезе ће, као и за црно-беле, највећи проблем представљати стање терена, на којем је готово немогуће контролисати лопту. Како сада ствари стоје, Партизан ће на европску позорницу изаћи само са једним класичним нападачем (Лазовић), док би "џокер" у улози офанзивног везисте могао да буде Саша Илић. Петар Шкулетић ће сигурно пропустити премијеру у Лиги Европи, а интересантно је да одлука о казни за искључење у Бакуу ни у понедељак није стигла у Хумску, иако су дисциплинци УЕФА заседали још 11. септембра. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА