Најновије

(ФОТО) Српкиња понела титулу најлепше Европљанке

Српска мисица Дијана Милојковић је, на недавно одржаном такмичењу World Next Top Model 2014 у Бејруту, понела чак две титуле: мис Европе и мис спорт!
Фото: Фејсбук

Фото: Фејсбук

Лепотица из Ћуприје, која је студирала два факултета, на завршној је години фармације, а већ је завршила мастер студије из индустријско-економског менаџмента. “Презадовољна сам оствареним пласманом. Добити награду за мис Европе на интернационалном такмичењу је велика част. Потајно сам и прижељкивала титулу мис спорта, будући да се цео живот бавим тенисом и плесом”, поручује преко Трачаре Дијана, која је у Бејруту била једна од миљеница организатора и такмичарки.
Не пропустите:Ана Ивановић на удару немачких медија
Иначе, Дијана је 2009. године учествовала на избору за Мис Србије, где је освојила титулу Мис фотогеничности и пласирала се у топ 5, освојивши четврто место. Након националног квалификационог такмичења, Дијана је отпутовала на Филипине, где се такмичила на избору Мис света. Лепа српска мисица тренутно се одмара на Малдивима, након чега је очекује рад на бројним пројектима, како у земљи, тако и у иностранству. Извор: Трачара

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА