Најновије

Партизан пред Тотенхем без Шкулетића

Како на „петлове“ без најефикаснијег фудбалера у досадашњем току сезоне? Црвени картон који је Петар Шкулетић зарадио у надокнади времена утакмице с Нефчијем УЕФА још није санкционисала, али је и без „честитке“ из Ниона било јасно да Марко Николић неће моћи да рачуна на робусног центарфора у дуелу с Тотенхемом.
ФК Партизан (Фото: partizan.rs)

ФК Партизан (Фото: partizan.rs)

Име и пре свега квалитет ривала који ће се у четвртак увече наћи на супротној страни терена у Хумској, као и актуелна ситуација у играчком кадру црно-белих, указују на то да ће Партизан први пут ове јесени одиграти утакмицу без два класична нападача. С обзиром на то да Исмаил Фофана не ужива поверење тренера ни у утакмицама много мање „специфичне тежине“, јасно је да он ни у овом случају не може ближе терену од клупе за резерве.
Прочитајте још:
Самим тим најближи голу Уга Лориса биће Данко Лазовић, док ће од замисли младог стручњака зависити ко ће му бити најближа подршка у својству „лажног шпица“. На тренинзима пред долазак најквалитетнијег ривала из групе, црно-бели уигравају разне варијанте. Како сада ствари стоје, најреалније је да у петорци из маневра најофанзивнија својства има млађани Данило Пантић, стрелац првог гола за Партизан у првенственом мечу против Чукаричког. За кварење противничке игре и почетак напада биће задужени Никола Дринчић и Саша Марковић, док би преостала два места у згуснутом маневру требало да заузму Саша Илић и Петар Грбић. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА