Најновије

"Риџа" дели чоколадице за поштене путнике

У сарадњи са Соко Штарком надлежни у Градском саобраћајном Београд данас су организовали акцију и у возилима градског превоза на линијама 16, 23 и 95 делили путницима, али само онима који имају плаћену карту, чоколадице у знак захвалности.
Чоколадице за добро владање (Фото: ГСП)

Чоколадице за добро владање (Фото: ГСП)

Сутра ће чоколадице делити на линијама 7, 17 и 31, на којима је иначе забележен највећи проценат валидирања. Вршилац дужности директора ГСП "Београд" Жељко Милковић рекао је данас да је приход од наплате карата повећан за 150 милиона, што је око 30 одсто више, пренео је Беоинфо.
Прочитајте још:
"Циљна граница нам је 900 милиона динара. Помак је добар и надам се да ће се тако и наставити. Сви треба да схвате да је ситуација у главном градском превознику тешка и да превоз мора да се плаћа", додао је Милковић. Према његовим речима, већи приходи значе боље аутобусе, а самим тим и квалитетнију услугу корисницима. "Тренутна ситуација је таква да немамо ниједан аутобус млађи од шест година. Главном градском превознику је потребно годишње око 80 аутобуса, за шта су потребна знатна средства. Повећање прихода једини је начин да се ситуација промени", рекао је Милковић. Вршилац дужности директора је навео да ће контроле у наредном периоду бити појачане и због тога је апеловао на грађане да се валидирају и тако избегну плаћање казне. Тренутно је у возилима јавног градског превоза ангажовано 480 контролора. Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА