Најновије

ТОТЕНХЕМ СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА: Пазите се Београда!

ЛОНДОН - Фудбалски клуб Тотенхем упозорио је своје навијаче како да се понашају у престоници Србије и можемо слободно рећи описао Београд као мрачно и опасно место!
(ФОТО: партизан.рс)

(ФОТО: партизан.рс)

Уз напомену да ће место за састанак бити на Студентском тргу, одакле ће бити организован превоз аутобусима до стадиона Партизана, Енглезима је скренута пажња да са собом не носе много новца и драгоцености, јер је могуће да у центру Београда буду оџепарени. Такође, ако желе да користе такси, треба да обрате пажњу да на таблицама има слова „ТH“. Увек код себи морају да имају пасош, у случају да српска полиција затражи документе на проверу. Енглезима је предложено да фунте промене већ по доласку на београдски аеродром, и да за 67 пенија треба да добију 100 динара.
Прочитајте још:

ВИКИПЕДИЈА: Нешто вам чудно пише испод грба Партизана? (ФОТО)

Такође им се сугерише да избегавају уличне дилере?! Уз савет да током шетње Београдом не носе ништа са клупским обележјима, симпатизерима се сугерише и да не каче заставе или транспаренте нигде осим на стадиону. Тотенхемови навијачи ће на стадион кренути око пола шест, а у њиховој пратњи биће и редари које је на ово путовање повео енглески клуб. Биће смештени у сектору „H", односно у боксу на северној трибини. У поприлично детаљном објашњењу поткрале су се и грешке, као на пример да је стадион Партизана 1943. доживео реновирање... Извор: сосканал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА