Најновије

ЕНГЛЕЗИ ЛИЦЕМЕРИ: Партизану су пресудили, а код њих врви од расиста!

Енглески медији прогласили су Србе расистима због спорног транспарента на мечу између Партизана и Тотенхема, иако на острвским стадионима трибине грме од увреда на верској, расној и националној мржњи.
Марио Балотели (Фото: fanpage.it)

Марио Балотели (Фото: fanpage.it)

На великом броју мечева широм Британије пљуштале су увреде на рачун Шкота и њиховог већ бившег премијера Алекса Салмонда. Очување Уједињеног Краљевства славило се нацистичким поздравима, а само током овог месеца навијачи шест клубова су под истрагом због вређања противничких играча мајмунским повицима. Ухапшена двојица Навијачи у Енглеској огрезли су у мржњи свих облика, што је у недељу на својој кожи најбоље осетио тамнопути нападач Ливерпула Марио Балотели. Због поруке на Твитеру у којој се подсмевао поразу Јунајтеда у Лестеру, репрезентативац Италије нашао се на тапету фанова „црвених ђавола“. Они су јавно вређали Балотелија због боје коже, а најдаље је отишао Крег Сејнсбури, који је написао: „Је.и се, Марио, је..на црнчуго! Иди једи мало банана и добиј еболу, прљави мајмуне!“ Због мајмунских крика полиција је ухапсила двојицу присталица Порт Вејла, који су вређали тамнопутог играча Честерфилда Арманда Гнандуљеа. Такође, бугарски интернационалац и крило Селтика Александар Тонев суочиће се са суспензијом јер је на расној основи вређао штопера Абердина Шеја Логана, док се један навијач Гилингема од петка налази у притвору због мајмунског крика упућеног играчу Питербора.
Прочитајте још:Навијачи добијају слободан дан због Параде поноса?Огласили се и навијачи Рада поводом „геј параде“ !
Референдум Само током овог викенда на удару острвских расиста нашли су се још играчи Хадерсфилда, Њукасла, Викомба, а на неколико стадиона певали су се увредљиви стихови на рачун мајке шкотског тенисера Ендија Марија, који се залагао за поделу Велике Британије. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА