Најновије

Неко има "Версаће" пепељаре, а неко "Сваровски" мерцедес (ВИДЕО)

Многи су остали без даха након што је на домаћој телевизији приказана луксузна кућа познате српске певачице, са све пепељарама марке "Версаће". Но, то није ништа у поређењу са богатом Рускињом која живи и ради у Лондону.
Ово је Дарија, власница јединственог "блинг-блинг" мерцедеса, фото: Инстаграм

Ово је Дарија, власница јединственог "блинг-блинг" мерцедеса, фото: Инстаграм

Најтсбриџ је кварт у Лондону који се већ годинама сматра "игралиштем" за славне и богате, углавном децу руских тајкуна и арапских нафтних шеика. Арапски плејбојеви сваког лета јуре улицама Најтсбриџа у својим супераутомобилима вредним више стотина хиљада евра. Али потез једне младе Рускиње оставио је без текста и оне који су мислили да су све видели. Она је испред скупог хотела Левин паркирала свој "мерцедес" опточен хиљадама сваровски кристала. Дарија Радионова је свој "мерцедес ЦЛС 350" из 2011. године, који је сам по себи прескуп, Дарија Радионова учинила је још луксузнијим украсивши га кристалима. "Желела сам да поседујем нешто јединствено и урадим нешто посебно", рекла је 21-годишња студенткиња. "Људи који су то урадили дошли су овде из Русије и радили на колима 12 сати дневно пуна два месеца. Веома сам задовољна како изгледа и радује ме што га могу оваквог да га возим унаоколо. Где год да дођем сви стају да га погледају, од пешака до возача. Понекад помислим да ћу се сударити. Сви га сликају", рекла је Дарија и додала да ће, када прода бљештави аутомобил, новац од продаје дати у хуманитарне сврхе. А до тада ће да се "шири" и разбацује пред бесним староседеоцима Лондона који и те како воле руске и арапске "прљаве" фунте.
 Не пропустите:Шта је остало од најскупљег оружја бивше Југе, вредног четири милијарде долара?(ВИДЕО) Ово светске владе и корпорације не желе да видите: Земљани, филм за који морате имати храбрости!(ФОТО) ШОК У АУСТРИЈИ: Уместо шарана рибари уловили пирану!
Извор: Вестионлине

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА