Најновије

Парада за сад није забрањена!

На седници Бироа за координацију служби безбедности одлучено је да Парада поноса неће бити забрањена, али да МУП задржава право да је забрани у било ком тренутку, рекао је министар полиције Небојша Стефановић.
Небојша Стефановић (фото: МУП Србије)

Небојша Стефановић (фото: МУП Србије)

Сви скупови заказани за недељу а који су усмерени против одржавања Параде поноса биће забрањени. „Блиц“ сазнаје да је засад једино извесно да ће „Двери” одржати скуп заказан за суботу на Тргу републике. Стране дипломате је последњих дана интересовао колико су зграде њихових амбасада у Београду угрожене у случају одржавања Параде поноса.
Прочитајте још:
- Немамо сазнања да се спрема напад на било коју амбасаду - каже наш извор. Такође, за потребе одржавања Параде поноса полиције Републике Српске и Црне Горе склопиле су уговор са нашим МУП-ом о позајмици заштитне опреме, сазнаје „Блиц“. Према овом уговору, Србији су испоручени штитови и шлемови, јер наша полиција не располаже довољном количином те опреме. - Речено нам је да ће се Парада сигурно одржати за викенд, као и да уколико Синдикат полиције ступи у штрајк, то неће утицати на одлагање планиране шетње - каже извор из МУП-а за „Блиц“. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА