Најновије

Новак у четвртфиналу Пекинга

ПEKИНГ - Први тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у четвртфинале ATП турнира у Пекингу, пошто jе данас савладао Kанађанина Васека Поспишила са 6:3, 7:5.
(Фото: ЈуТјуб)

(Фото: ЈуТјуб)

Ђоковићу jе ово 21. узастопна победа на турниру у Пекингу, коjи jе до сада осваjао четири пута. Српски тенисер jе само у средишњем делу другог сета имао малих проблема када jе спашавао сет лопту, али jе потом довео ствари на своjе место искористивши трећу меч лопту на сервис противника. Ђоковић jе после убедљиво добиjеног првог сета, у другом делу игре почео да греши, што jе Поспишил искористио, наместио "нишанске справе:" и дошао до бреjка у седмом гему (4:3), а потом имао и сет лопту код вођства од 5:4. Ђоковић jе тада показао зашто jе први тенисер света, узвратио jе бреjком чиме jе уздрмао противника и на краjу дошао до победе.
Прочитајте још:

Србија у осмини финала са Кубом

Први рекет Србиjе играће за место у полуфиналу против бољег из дуела у коjем се састаjу Шпанац Пабло Aндухар и Бугарин Григор Димитров. Ђоковић води против Aндухара у међусобним дуелима са 2:0, а против Димитрова са 4:1. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА