Најновије

Ових 10 ствари одмах требате престати радити!

Помислите ли икад да бисте с времена на време требали мало застати и запитати се о појединим стварима које радите? Чинимо ли довољно за себе, а за друге? Како променити стање у којем се налазимо? Доносимо вам десет ствари које одмах требате престати радити.
Фото: Фејсбук

Фото: Фејсбук

1. Избегавате вежбати. Људско тело ради по принципу "узми или остави". Мишићи ће постати меко тло ако их недовољно користимо. А опште је познато да дебљање лоше утиче на здравље. 2. Брзинско прање зуба. Имајте на уму да покварени зуби могу утицати на срчана обољења. 3. Брзо конзумирате храну. Ову грешку већином раде запослени људи. Једите полако. Наиме, када брзо једете, вероватно ћете се прејести. 4. Страх од делегирања. У реду је бити перфекциониста, али не допустите да постанете опседнути до те мере да не верујете да нико други не може урадити нешто боље од вас. 5. Неуредни сте. Никада немојте допустити да изгледате неуредно! Чак и кад идете до трговине или избацити смеће!
Прочитајте још:Како да вратите избрисане податке с мобилног
6. Престаните говорити "НЕ" када желите рећи "ДА". 7. Престаните говорити "ДА" када желите рећи "НЕ". 8. Стално проверавате електронску пошту и друштвене мреже. Што смо више повезани путем друштвених мрежа, то се мање дружимо са "стварним" људима. Шта бисте више желели: да имате 550 Фејсбук пријатеља које не виђате или 5 блиских пријатеља с којима се редовито виђате? 9. Превише се посвећујете другима. Ако занемарујете себе, доћи ће време када нећете имати енергије или воље направити нешто за друге. 10. Недовољно сте посвећени другима. Живите у свету у којему је главна парола "Ја, ја и опет ја"? Изађите ван и измамите осмех на нечије лице. Осећаћете се много боље! Извор: дневно.хр

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА