Најновије

Вучић: Нећемо бити најсиромашнија чланица ЕУ

БЕОГРАД - Председник Владе Србије Александар Вучић истакао је данас у разговору са представницима омладине Европске народне партије да је Србија стуб политичке стабилности на западном Балкану, а да ће економске реформе које је започела донети бољитак земљи и грађанима.
ЈуТјуб скриншот

ЈуТјуб скриншот

Председник Владе Србије Александар Вучић истакао је данас у разговору са представницима омладине Европске народне партије да је Србија стуб политичке стабилности на западном Балкану, а да ће економске реформе које је започела донети бољитак земљи и грађанима. Премијер је нагласио да се нада да ће, осим мера штедње које су само мали део реформског процеса, ускоро имати нешто више да понуди народу у Србији. - Бићемо прва земља у Југоисточној Европи која је самостално почела процес економских реформи. Не радимо нешто што ће нам на следећим изборима донети више гласова, већ нешто што ће донети бољитак нашој земљи. Радимо на томе да створимо добру инвестициону климу и да привучемо што више страних инвестиција - нагласио је премијер Вучић.
Прочитајте још:

Вулин позвао ЕУ и Хрватску да спрече ширење усташке идеологије!

Реjтинг владе и СНС – стабилан!

Говорећи о процесу придруживања, премијер је истакао да Србија мора да заслужи статус члана и да ће зато своје обавезе испунити. - Нећемо бити ни најсиромашнија чланица ЕУ, нити земља у којој су правосуђе и закони на најнижем нивоу. Сигуран сам да сте могли да приметите позитивне промене у Србији током ваше посете. Није све идеално, далеко од тога. Нисмо најбољи на свету, али радимо најбоље што знамо и можемо -  истакао је премијер Вучић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА