Најновије

У Мексику откривена масовна гробница

МЕКСИКО СИТИ – У мексичком граду Игуала, где је у сукобима погинуло шесторо људи, а 43 студента нестало, пронађена је масовна гробница са засад неутврђеним бројем тела, саопштиле су мексичке власти.
Масовна гробница у Мексику(Фото: press tv)

Масовна гробница у Мексику(Фото: press tv)

Државни тужилац савезне државе Гереро Ињаки Бланко је рекао да се гробница налази у предграђу Игуале, око 200 километара јужно од Мексико Ситија, али није рекао колико би тела могло да буде у њој, нити да ли би нека од њих могла да буду тела несталих студената, пренела је агенција АП. Према званичним подацима, до крвопролића је дошло прошлог викенда у Игуали кад су градски полицајци пуцали на аутобусе који су претходно отели студенти у протесту. Том приликом је погинуло троје људи, а повређено је 25 особа. Неколико сати касније су неидентификовани нападачи на аутопуту пуцали на два таксија и аутобус у којима се налазио фудбалски тим, када су у аутобусу убијене две, а у таксију једна особа.
Прочитајте још:Украјинска војска користила забрањене касетне бомбе против цивила!Ударац за анти-руске санкције: Председник италијанске регије Венето против!
Након тих инцидената, власти државе Гереро су саопштиле да се после сукоба студената са полицијом 57 студената води као нестало, да би касније тај број био смањен на 43. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА