Најновије

Вучић: Немам везе са "Утиском недеље", а победићу их све на изборима!

БЕОГРАД - Премијер Србије Александар Вучић изјавио је у среду да нема везе са склањањем емисије Утиска недеље с телевизије Б92 и да се не слаже с наводима Извештаја о напретку с ЕУ о притисцима на медије.
Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Вучић (Фото: ЈуТјуб)

"Изгледа да је неко с ваше телевизије то забранио, или се није договорио, или је било нешто треће", рекао је Вучић одговарајући на питање новинара како коментарише наводе ауторке те емисије Оље Бећковић и дела опозиције да је он забранио ту емисију. Након конференције за новинаре поводом представљања извештаја о напретку Србије у европским интеграцијама, Вучић је додао да с тим случајем нема никакве везе, и да није добио никакав "озбиљан одговор" о њему. "Иначе, на питања и на све друго што говоре друштвенополитички радници не одговарам и у стању сам да издржим све могуће нападе. Кад се кандидују људи на изборима, победићу их све заједноникакав проблем с тим немам", рекао је Вучић. О медијима се повела и дискусија када је новинарка дневника Блиц поставила питање шта планира поводом озбиљних оптужби да постоје притисци на уредјивачку политику у медијима.
Прочитајте још:Филе преко Твитера послао поруку Србији:“Само тако наставите!“
Вучић је одбацио све наводе, рекавши да се већ једна оптужба о скидању садржаја с интернет сајтова испоставила као лаж, а у шаљивом тону је затражио од шефа Делегације ЕУ да се то унесе у извештај о напретку. "Није тачно да сам вршио било какав притисак, а овде у извештају пише да смо ми то радили. Не помињу имена тих сајтова и тако даље, али то пише", рекао је Вучић. Вучићу је постављено питање како коментарише неке наводе да британска и америчка амбасада раде на оснаживању опозиције до 2020. године, а он је рекао да не верује да то раде, али да ће влада да им помогне уколико то чине. Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА