Најновије

ВУЧИЋ: Стегнимо зубе још две године!

БЕОГРАД - Председник Владе Србије Александар Вучић позвао је данас грађане да стисну зубе, вредно раде и стрпе се још две године како би се уверили да ли је Србија на добром путу и да ли је власт остварила обећано.
Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Вучић (Фото: ЈуТјуб)

- Само две године. Некада су људи тражили по 10 година, некима није било довољно ни 12 година да покажу да било шта знају осим да опљачкају земљу, а ја само молим за две године стрпљења, не више, и да онда грађани могу да оцене да ли је Србија на добром путу или не - рекао је Вучић на отварању главног поштанског центра у Београду.
Прочитајте још:

Палма продаје Аква парк у Јагодини!

Усвојен предлог новог закона о здравственој документацији

Вучић је навео да пред Србијом није лако време и замолио грађане да то разумеју на прави начин. - Потребно нам је излечимо и оздравимо јавне финансије и да излечимо државу. Зато нам је потребно да радимо неупоредиво вредније и да стиснемо зубе и кажемо 'нема проблема и за себе и за своју државу и за нашу децу'. Радићемо најбоље, најдисциплинованије и најодговорније што можемо. Молим само за годину и по, не више од две године стрпљења - рекао је Вучић. Вучић је навео да ће јавна предузећа морати да издвајају више новца за државни буџет, односно 70 одсто профита, јер је држава због претходних лоших власти у  тешким условима и мора да буде оговорнија. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА