Најновије

После овога никада нећете тражити партнера преко интернета

Да онлајн заказивање састанака и није тако наивно показују и искуства ових људи који су се, мало је рећи опекли, а њихова искуства оставиће на вас такав ефекат да никада нећете ни пожелети да нађете дечка/девојку.
Ризик (Фото: Тумблр.цом)

Ризик (Фото: Тумблр.цом)

1. Изашла сам на пиће са типом са којим сам нешто раније четовала. Деловао ми је скроз нормално (добар посао, интелигентан, забаван). Прво питање које ми је упутио, кад смо се видели било је да ли сам за анални секс?! Немо сам га посматрала како испија пиће пре него што је почео да плаче и да ми кука због бивше девојке, а накачио ми се и на раме док сам покушавала да га откачим и одем кући... 2. Упознала сам типа који ми је деловао скроз нормално. Изашли смо у биоскоп, а он је све време причао о мојим стопалима, како су дивна и секси, тј. како он то мисли. Током филма, питао ме је да ли би могао да ми посиса палац?! Рекла сам: “Дефинитивно не”. Неколико минута касније покушао је на силу да мој палац стави у своја уста. Ударила сам га по лицу...и побегла.
Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Снимак туче с терена!
3. Апликацију за онлајн дејт имала сам само један дан, зато што је особа која ме је преко ње контактирала питала да ли може да мастурбира на моје чарапе... 4. Једном ме је један мушкарац, преко поруке, упитао да ли бих му лизнула чмар јер му делујем као тип особе која би то урадила. 5. Изашла сам са типом кога сам упознала преко сајта “МетМе”. Све је текло по плану и он се скоро па уселио у моју кућу где сам живела са дететом. А, онда сам га ухватила како гледа мајицу моје дванаестогодишње ћерке. Раскинули смо, а он “није ни трепнуо”. Касније сам чула како је оптужен за сексуални напад на дете које је било и млађе од моје ћерке. 6. Четовала сам са типом преко Тиндера, и после само неколико минута питао ме је да ли бих се удала за њега ако бих добила 10.000 долара. Он је био странац и желео је да се докопа америчког држављанства. Одбила сам га, а он је био у фазону да би многи то урадили и за упола мање пара. 7. Моје прво емитовно искуство после развода...Упознала сам типа који је тражио да му пошаљем голе фотографије своје ћерке... 8. “еХармони” ме је спојио са бившим мужем... пошто смо се развели. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА