Најновије

Навијачи Бешикташа пале бакље: Српска полиција не пушта турске навијаче из хотела

Полицајци у цивилу пресрели су и привели у четвртак групу младића у центру Београда, за које се претпоставља да су навијачи Партизана. У центру Београда код Обилићевог венца примећена је група навијача Бешикташа.
Инциденти (Фото: Твитер)

Инциденти (Фото: Твитер)

Поучена горким и трагичним искуствима из прошлости, пре свега у случају Француза Бриса Татона, београдска полиција је деловала превентивно, јавља Мондо. У четвртак увече, нешто после 18 часова, три сата пре почетка утакмице Партизан - Бешикташ у 3. колу Лиге Европе, полицајци у цивилу пресрели су групу младића у строгом центру Београда, на Обилићевом венцу. На тој локацији данас после подне примећена је и група навијача Бешикташа.
Прочитајте још:ЗАХАРЧЕНКО: Заузећемо Славјанск, Краматорск и Мариупољ!
Не можемо са сигурношћу да потврдимо да је реч о навијачима Партизана, који су претресени и приведени (њих четворица), са лисицама на рукама и убачени у аутомобиле. Ти младићи нису имали навијачка обележја на себи, тако да можемо само да претпоставимо да је реч о навијачима. У међувремену, форум Авангарда ИН је објавила фотографију групе навијача Бешикташа која је палила бакље испред хотела "Југославија" на Новом Београду. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА