Најновије

Склопљен договор око формирање нове власти у РС

Председник Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик каже да је са Демократским народним савезом и Социјалистичком партијом договорено да те три странке формирају нову владу.
Милорад Додик (Фото: predsjednikrs.net)

Милорад Додик (Фото: predsjednikrs.net)

Милорад Додик је рекао да је договор постигнут на данашњем састанку са лидерима Демократског народног савеза и Социјалистичке партије, Марком Павићем и Петром Ђокићем, преноси Фонет. Додик је, на јавној трибини Савеза независних социјалдемократа (СНСД) и Социјалистичке партије (СП) у Кнежеву, истакао да је Република Српска данас стабилна и да редовно извршава све своје обавезе према буџетским корисницима. Коментаришући изјаву лидера СДС-а Младена Босића да протекли избори нису били легални, Додик је рекао да Босић то говори зато што је изгубио изборе и зато што му се странка "распада", пренела је Телевизија Републике Српске.
Прочитајте још:Вођа ЛГБТ покрета подржао глумца осумњиченог за педофилијуМинистарство одбране доводи Хрватске војнике на вежбу у Србију!
Према Додиковим речима, до маја Босић неће бити председник СДС-а. Председник СП Петар Ђокић захвалио је грађанима Кнежева који су гласали за коалицију СНСД-ДНС-СП и рекао да је потпуно уверен да ће ова коалиција поново формирати власт у Републици Српској. Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА