Најновије

ЛАЛАТОВИЋ: Нећу да поднесем оставку!

БЕОГРАД - Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је данас да је његова одговорност највећа за лоше резултате екипе у последње време, али и демантовао медијске спекулације да ће поднети оставку у случају новог пораза од Рада.
Ненад Лалатовић (фото Јутјуб)

Ненад Лалатовић (фото Јутјуб)

Црвено-бели су у среду у осмини финала националног Купа изгубили од Рада на Врачару, а у недељу са истим ривалом, на истом терену, играју за бодове. - Прво поувреме од Рада изгубили смо несрећно, али битније је друго у којем желимо да победимо и останемо у трци за титулу. Желимо да исправимо грешку, неће бити лако, али надам се да ћемо успети да освојимо три бода, истакао је Лалатовић на конференцији за медије на Маракани. Он је додао да ће направити неколико измену у односу на меч у Купу, како када су у питању играчи, тако и тактичких. Истовремено, Лалатовић демантовао информацију која се појавила у појединим медијима да размишља о одласку, уколико поново изгуби од Рада.
Прочитајте још:

Енглези у паници због дрона!

- Није тачна информација да ћу отићи. Кад будем решио да одем, знаће сви, тренутно не мислим о томе. Имам подршку клуба, сигурно да ми као великом звездашу не пријају порази, али то је фудбал, навео је Лалатовић и констатовао да је он, свакако, највећи кривац за лоше игре и резултате у последње време. Нападач црвено-белих Ђорђе Деспотовић уверен је да ће екипа положити поправни испит на Врачару. - Очекује нас тежак меч, али уверен сам да ћемо показати карактер и победити, изјавио је Деспотовић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА