Најновије

ДИРЕКТОРКА СТУДИЈА Б: Сарапа добио отказ јер је долазио пијан у емисију!

БЕОГРАД - Директорка и главна уредница Студија Б Ивана Вучићевић изјавила је данас да је са програма скинула емисију "Сарапин пробем", јер се он у емисији појављивао "у видно алкохолисаном стању", после чега је Сарапа бурно реаговао, негирао те тврдње и тражио да Одбор Скупштине Србије за културу и информисање не расправља о његовој личности.
Сарапа (Фото: Јутјуб)

Сарапа (Фото: Јутјуб)

Вучићевић је, пре него што је председавајућа Весна Марјановић, због ове полемике, дала паузу од пет минута, истакла да на СТБ у протеклих шест месеци, од када је она на челу те куће, ниједна емисија није цензурисана. Према њеним речима, Сарапа има личне проблеме и вређао је своје госте у емисији, на шта је он на седници Одбора бурнор еаговао са места и тражио да одговори на те критике. Председавајућа Марјановић је затражила од Вучићевић да никога лично не вређа, на шта је она узвратила да има право да говори и затражила да не буде цензурисана. - Нисте реаговали када је Зоран Живковић назвао Драгана Ј. Вучићевића "смрадом", рекла је Вучићевић - обраћајући се председавајућој Весни Марјановић, која је одговорила да ту увреду није чула. Вучићевић је подсетила да је Сарапа и даље запослен на Студију Б, на шта он из клупе добацио: "Какве то везе има са мојом емисијом?" Вучићевић је оценила да цензуре данас у Србији нема и да је ДС, док је била на власти у Београду, цензурисала Информативни програм СТБ. Говорећи пред Одбором у наставку седнице Сарапа се извинио се због реаговања. Он није желео да прича о "свом случају" већ се осврнуо на "озбиљне претње и саопштења који су читани с екрана протв њега". - Читано је да имам плату 58.000 дината и да то плаћају грађани Београда као да нешто крадем. Причало се да сам у Црној Гори где сам био на одмору... - казао је Сарапа. Одговарајући на оптужбе да је емисије водио алкохолисан, он је упитао да ли би то дозволио Александар Тимофејев, бивши уредник Студија Б.
Прочитајте још:

Гладни, а неће на село…

(ВИДЕО) СКАНДАЛ НА РТС: Мемедовић извадио пенис у емисији!

- Шта је следеће ? Да сам наркоман? Шта је следеће ? Кућна адреса... Па све је то позив на линч - рекао је Сарапа. Он ја казао да не одговара зато што му је скинута емисија ни због тумачења да ли је то цензура или не. - Нисам се родио с емисијом, па могу и умрети без ње - рекао је Сарапа. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА